WALKING DINNER
€32,50 per persoon
Wij zorgen ervoor met het walking dinner en onze service dat er een culinaire explosie plaats vind bij u thuis of op het werk! De leukste en de meest verrassende gerechten bereidt met verse, eerlijke producten en ingrediënten.
Kies per gang het gerecht naar je keuze en stel zo zelf je eigen 5 gangen diner samen.
Afhankelijk van het aantal personen komen er nog kosten van de keukenbrigade en service van de bediening bij.
Het is mogelijk om een extra gang(of meerdere) te bestellen, de kosten per extra gang bedraagt €5,- per persoon.
De gerechtjes worden geserveerd op vierkante bordjes van 16×11 cm. Naast de uitstraling van dit diner maken we er een groot culinair feest van met zeer diverse en verse ingrediënten die live voor u en uw gasten worden bereidt.
Kortom als u opzoek bent naar een diner voor bij u thuis of op het werk met de uitstraling en taste van hoog niveau dan is dit het diner wat u zoekt!
Ook de aankleding van uw catering kunnen wij verzorgen en uiteraard is het verzorgen van ook de drankjes geen probleem, laat het ons weten.
GERECHTEN
-
Runder Carpaccio
Italiaanse klassieker met truffel mayonaise -
Sashimi
van tonijn en zalm met soja-wasabi mayonaise -
Capaccio van Iberico ham
met gedroogde tomaatjes, gesnipperde zwarte olijven, manchegovlokken en olijven-chorizomayonaise -
Salade geitenkaas
met walnoten, appel en peer en honing-mosterd -
Gevogelte paté
Met cranberry’s en een brioche broodje
van de dag
-
Gado-Gado soep
Indonesische pinda soep -
Bospaddenstoelen-
soepmet schuim van truffel -
Kalfssoepje
met een balletje van kalfsgehakt -
Vissoepje
met venkel en rivierkreeftjes -
Groente consommé
heldere verse groentesoep
gerechten
-
Gerookte zalmfilet
met aardappelblokjes en bieslook/dille mayonaise -
Wrap gerookte kip
met bieslookroomkaas en rucola -
Hollandse garnalen
cocktail 2015 stijl -
Aubergine lasagne
Lasagne van aubergine, tomaat en mozzarella.
gerechten
-
Biefstukje la fabrique
met zoete aardappel en groente van het seizoen -
Zalmfilet boterzacht
met dille/roomsaus en een groene asperge met risotto en zeekraal -
Ravioli (vegetarisch)
van ricotta en spinazie met truffel en rucola -
Lamsrack met tijm-honing
met couscoussalade en spinazie -
Kabeljauwfilet
noillyprat sausje en pastinaak puree en groene asperge.
dessert
-
Panna cotta
classicaOp stijlvolle wijze geserveerd. -
Rood fruit met geklopte room
Probeer daar maar eens vanaf te blijven. -
Macaron met vers fruit
geserveerd met bosvruchten ijs. -
Witte chocolademousse
met munt en spekkoek