PARTYSERVICE - De Cateringfabriek partyservice aan huis of bedrijf

PARTYSERVICE

IETS TE VIEREN?!

Een bedrijfsfeest, receptie, bruiloft, housewarming, klantendag, tuinfeest of andere feestelijke/zakelijke gebeurtenis kunnen wij voor met onze partyservice tot in de puntjes organiseren. Samen met uw wensen en budget nemen wij uw zorgen uit handen. Zorgeloos genieten op uw eigen feest.
Wij hebben voor u 9 arrangementen samengesteld zodat u kunt kiezen welk arrangement bij uw feestje past. Met deze arrangementen kunnen wij zo gepast mogelijk inspelen op uw specifieke wensen.

Mocht u toch dingen missen in deze pakketten dan horen we dat natuurlijk graag. De Cateringfabriek is flexibel en mee denkend en wij leveren maatwerk voor iedere catering. Uw bedrijf of huiskamer te klein? Geen probleem, dan nemen wij een party tent voor u mee. Vraag naar de mogelijkheden. Ook bieden wij de ideale locatie aan om uw feest of evenement te organiseren. Heeft u nog vragen of wensen dan horen wij deze graag en kunt u altijd contact met ons opnemen.

1

TUINFEEST – Zorgeloos genieten van uw eigen feestje in uw eigen tuin of andere omgeving. De hele avond hapjes en drankjes. lees meer…

2

BRUILOFT – Wilt u een chique, stijlvol, swingend, klassiek of modern huwelijksfeest met daarbij de gehele aankleding lees meer…

3

RECEPTIE/BORREL – Geen zorgen hebben over de de catering van uw receptie, house warming, opening van uw winkel of een gezellige verjaardag?!
lees meer…

4

KLANTENDAG – Uw klanten een middag/avond in de watten leggen met dit arrangement. U kunt samen met ons uw bedrijf optimaal presenteren.
lees meer…

5

PERSONEELSFEEST – Voor het organiseren van een spetterend bedrijfsfeest of personeelsfeest op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. lees meer…

6

CREWCATERING – Ook voor het verzorgen van crew/publiek van tv/media producties bent u bij het juiste adres. lees meer…

7

LOUNGE PARTY – Uw klanten een middag/avond in de watten leggen met dit arrangement. U kunt samen met ons uw bedrijf optimaal presenteren.
lees meer…

8

TOTAAL CATERING – Voor het organiseren van een spetterend bedrijfsfeest of personeelsfeest op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. lees meer…

9

LOCATIE – Ook voor het verzorgen van crew/publiek van tv/media producties bent u bij het juiste adres. lees meer…

 

CONTACT MET DE CATERINGFABRIEK

Eenofferteaanvragen8
WEBELLENUTERUG
DEELDECATERINGFABRIEK
CONTACTIMG