OVER ONS - De Cateringfabriek catering aan huis of werk

CONTACT

OVER DE CATERINGFABRIEK

De Cateringfabriek staat voor enthousiasme, professionaliteit én ervaring.
Wij zien als jong dynamisch bedrijf iedere opdracht als een grote uitdaging om deze perfect te organiseren.

Inmiddels doen wij al ruim 10 jaar mee in de catering branche en hebben honderden opdrachten al mogen organiseren en voor duizenden gasten mogen koken met succes.

Van drie weken koken op de skischans in Duitsland voor een tv productie of iedere zondag de crew catering voor Life4you regelen tot aan lekker wokken/BBQen in een tuin, niets is ons te gek en hebben veel plezier in het organiseren van deze opdrachten.

Onder leiding van Joost Nouwens en chefkok Steven Cooke (opgeleid door Paul Fagel) wordt er met de nodige passie en enthousiasme dag in dag uit gewerkt aan diverse opdrachten voor bedrijven en particulieren.

Ons doel is om met onze een persoonlijke en creatieve aanpak ervoor te zorgen dat u met een gerust hart uw catering aan ons over kunt laten. Door onder andere  te zorgen voor een duidelijke en overzichtelijke offerte te sturen en gemaakte afspraken altijd tot in de puntjes na te komen. Daarnaast staan wij voor een frisse en trendy uitstraling die u terug vindt in onze gerechten, servies en meubilair, een huzarensalade zult u niet bij ons op de kaart vinden!

Laat uw wensen aan ons weten en ervaar onze service, smaak en beleving van De Cateringfabriek!

Heeft u vragen of suggesties laat het ons dan weten, wij zijn altijd telefonisch of per email bereikbaar en hopelijk kunnen wij u van dienst zijn met onze service!

 

CONTACT MET DE CATERINGFABRIEK

Eenofferteaanvragen8
WEBELLENUTERUG
DEELDECATERINGFABRIEK
CONTACTIMG