CREW CATERING - Catering aan huis of werk

PARTYSERVICE

CREW CATERING

Een TV productie of media event?!
Ook voor het verzorgen van crew/publiek van tv/media producties bent u bij het juiste adres. Voor het publiek en of crew organiseren wij een geslaagde catering met drankjes, koffie/thee, snacks, Lunch en diner voor een scherpe prijs.Verse diverse broodjes zoals croissants, saucijzenbroodjes, bolletjes en pistolets verzorgt met hartig en zoet beleg om de vaak lange werkdag mee te beginnen. Aangevuld met melk, jus ‘d orange, koffie en thee. Een lunch met verse soepen, vers fruit en yoghurt naast de verse broodjes.Om de dag goed door te komen kunnen wij zorgen naast het snoepgoed en vers fruit voor een lekkere snack zoals een “wokbakje”met pasta bolognaise, wok met nasi of vlaamse friet met mayonaise.
En om de dag goed af te sluiten één van onze buffetten zoals bijvoorbeeld Italiaans, koud/warm, of alles uit de wok.Wij hebben speciale buffetten voor de crew catering, neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!
Kortom er zijn genoeg mogelijkheden bij ons om een productie dag te verzorgen.Diverse productie bedrijven hebben onze crew catering al ontdekt en wij hebben de catering voor diverse tv programma’s al verzorgt bijvoorbeeld van,
Lingo, Mijn vader is de beste!, De Afvallers, De Wetenschapsquiz, Premier gezocht!, Knoop in je zakdoek, Tatatataal, Pauw in Culemborg, Korenslag,
De Tv Kantine, Life4you, Je zal het maar hebben, Sterren van de schansMasterchef, The Taste, Surprise Surprise en Het zijn net mensen.

Productie huizen als; Talpa, RTL Nederland, Mas media, Tuvalu, CCCP, Niehe media, Endemol, I Care Producties, IDTV, Warner Bros hebben wij al voor mogen werken en nog steeds.

Ook zijn wij de vaste crew cateraar van de Edwin Evers band en dus reizen wij de band het hele land achterna met onze gerechten!

CONTACT MET DE CATERINGFABRIEK

Eenofferteaanvragen8
WEBELLENUTERUG
DEELDECATERINGFABRIEK
CONTACTIMG