WALKING DINNER "DeLuxe" - Walking dinner aan huis of werk

WALKING DINNER

€32,50 per persoon

Wij zorgen ervoor met het walking dinner en onze service dat er een culinaire explosie plaats vind bij u thuis of op het werk! De leukste en de meest verrassende gerechten bereidt met verse, eerlijke producten en ingrediënten.

Kies per gang het gerecht naar je keuze en stel zo zelf je eigen 5 gangen diner samen.
Afhankelijk van het aantal personen komen er nog kosten van de keukenbrigade en service van de bediening bij.
Het is mogelijk om een extra gang(of meerdere) te bestellen, de kosten per extra gang bedraagt €5,- per persoon.

De gerechtjes worden geserveerd op vierkante bordjes van 16×11 cm. Naast de uitstraling van dit diner maken we er een groot culinair feest van met zeer diverse en verse ingrediënten die live voor u en uw gasten worden bereidt.
Kortom als u opzoek bent naar een diner voor bij u thuis of op het werk met de uitstraling en taste van hoog niveau dan is dit het diner wat u zoekt!

Ook de aankleding van uw catering kunnen wij verzorgen en uiteraard is het verzorgen van ook de drankjes geen probleem, laat het ons weten.

 

KEUZE GANG 1
VOOR
GERECHTEN
  • Runder Carpaccio

    Italiaanse klassieker met truffel mayonaise
  • Sashimi

    van tonijn en zalm met soja-wasabi mayonaise
  • Capaccio van Iberico ham

    met gedroogde tomaatjes, gesnipperde zwarte olijven, manchegovlokken en olijven-chorizomayonaise
  • Salade geitenkaas

    met walnoten, appel en peer en honing-mosterd
  • Gevogelte paté

    Met cranberry’s en een brioche broodje
KEUZE GANG 2
Soep
van de dag
  • Gado-Gado soep

    Indonesische pinda soep
  • Bospaddenstoelen-
    soep

    met schuim van truffel
  • Kalfssoepje

    met een balletje van kalfsgehakt
  • Vissoepje

    met venkel en rivierkreeftjes
  • Groente consommé

    heldere verse groentesoep
KEUZE GANG 3
Tussen
gerechten
  • Gerookte zalmfilet

    met aardappelblokjes en bieslook/dille mayonaise
  • Wrap gerookte kip

    met bieslookroomkaas en rucola
  • Hollandse garnalen

    cocktail 2015 stijl
  • Aubergine lasagne

    Lasagne van aubergine, tomaat en mozzarella.
KEUZE GANG 4
Hoofd
gerechten
  • Biefstukje la fabrique

    met zoete aardappel en groente van het seizoen
  • Zalmfilet boterzacht

    met dille/roomsaus en een groene asperge met risotto en zeekraal
  • Ravioli (vegetarisch)

    van ricotta en spinazie met truffel en rucola
  • Lams­rack met tijm-ho­ning­

    met couscoussalade en spinazie
  • Kabeljauwfilet

    noillyprat sausje en pastinaak puree en groene asperge.
KEUZE GANG 5
nagerecht/
dessert
  • Pan­na cot­ta
    clas­si­ca

    Op stijlvolle wijze geserveerd.
  • Rood fruit met geklopte room

    Probeer daar maar eens vanaf te blijven.
  • Macaron met vers fruit

    geserveerd met bosvruchten ijs.
  • Witte chocolademousse

    met munt en spekkoek

CONTACT MET DE CATERINGFABRIEK

Eenofferteaanvragen8
WEBELLENUTERUG
DEELDECATERINGFABRIEK
CONTACTIMG