Catering Amersfoort - Catering in Amersfoort aan huis of bedrijf

CATERING AMERSFOORT aan huis of op het werk

Catering in Amersfoort aan huis of op het werk. Buffetten, Lunches, Hapjes, Drankjes en meer. Onze trendy en ervaren catering service uit Amersfoort en omstreken helpt u bij het organiseren van een onvergetelijk privé feest of een geslaagd bedrijfsevenement en leveren daarin maatwerk en service in iedere catering

De Cateringfabriek….klinkt als een grootschalige cateraar. Dat kunnen we ook als het moet, want we hebben inmiddels 6 jaar ervaring met tv producties van onder andere Life4you en de Tv kantine. Maar daarnaast bestaat onze service ook uit, tuinfeesten, bruiloften , recepties en diverse buffetten. Ons doel is om met onze een persoonlijke en creatieve aanpak ervoor te zorgen dat u met een gerust hart uw catering aan ons over kunt laten.

Wij wokken ook op locatie! Genieten van de verse smaken van uw eigen samengestelde wokgerecht. Kijk voor meer informatie bij ons wokbuffet. Een absolute aanrader voor uw privé feest of bedrijfsevent.

Of kies voor één van onze andere buffetten of walking dinner die met grote zorg zijn samen gesteld. Ons doel is om een unieke beleving bij u en uw gasten achter te laten met onze catering service waarbij de absolute kwaliteit voorop staat.
Ook kunnen wij de catering van uw bedrijfsrestaurant op ons nemen, Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op

Ontdek onze website en ervaar onze service, smaak en beleving van de Cateringfabriek!


Catering in Amersfoort aan huis of bedrijf
Catering in Amersfoort aan huis of bedrijf
Catering in Amersfoort aan huis of bedrijf
Catering in Amersfoort aan huis of bedrijf